Navigáció

Közérdekű linkek

Háziorvosi tájékoztató

Kedves Lakosság!
 
Bizonyára sokak előtt ismert, hogy 2017 november 1-től az egészségügyi szolgáltatóknak csatlakozniuk kell az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) rendszeréhez.
Ez a fejlesztés a jövőben lehetővé fogja tenni, hogy egészségügyben dolgozó orvosok, patikusok a betegek adataihoz a központi rendszeren keresztül hozzáférjenek.
Az Önök szempontjából talán a legnagyobb változást az „e-recept” rendszerének bevezetése fogja jelenteni. A tervek szerint ez azt jelenti, hogy nem szükséges papír alapon nyomtatni a recepteket, elegendő elektronikus formában az EESZT rendszerébe feltölteni, a patikus ebből a központi adatbázisból fogja tudni lekérdezni a felírt recepteket.
Kérem Önöket, hogy a tájékozódjanak a rendszer bevezetésével kapcsolatban a https://e-egeszsegugy.gov.hu/ oldalon.
Az EESZT rendszerhez való csatlakozás első lépéseként
2017. július 11-én kedden
a rendelő számítógép parkját korszerűsítem, informatikai rendszerét fejlesztem, hogy az év végi központi átállás előtt már legyen gyakorlatunk az új rendszer kezelésében.
Kérem kedves betegeimet, hogy ezen a napon lehetőség szerint csak a valóban sürgős dolgok miatt keressék fel a rendelést, mert az új rendszer kiépítése tesztelése a tapasztalatok szerint soha sem megy zökkenőmentesen.
Igyekszünk az új informatikai rendszert gyorsan és zökkenőmentesen bevezetni a napi gyakorlatba. Az esetleges fennakadások miatt kérem megértésüket és türelmüket a következő hetekben.
 
Segítő együttműködésüket megköszönve:
 Dr. Goda Benedek
 

Pinizsi | Horváth | Zoltán

PCsev Design, Supervisor by ES-World

Copyright © 2012. All Rights Reserved.