Navigáció

Közérdekű linkek

Tisztelt Lakosság!

Munkatársaink elkezdték a kommunális adó emeléséről szóló határozatok kézbesítését. Számítógépes program váltása miatt még nem sikerült feldolgozni a 2017-ben eladott és vásárolt ingatlanok bevallását, így olyanok is kaphatnak határozatot akik esetleg már felénk bejelentették az eladás tényét. Tőlük elnézést kérünk és a feldolgozás után új értesítőt kapnak.

Dátum: 
hétfő, 2018, február 19

Tisztelt Lakosság!
 
Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Piliscsév Község Önkormányzata a Magyar Élelmiszerbank élelmiszermentési pályázatán támogatásban részesült.
Az élelmiszerszállítás naponta történik a dorogi Tesco áruházból.
Az élelmiszersegély a szociálisan rászoruló családok, idősek és a közfoglalkoztatásban résztvevők között kerül kiosztásra.

Dátum: 
szerda, 2018, január 10
Mikulás az óvodánkban

 
December 4-én, hétfőn délelőtt óvodánkba is ellátogatott a Mikulás. A bölcsődés és óvodás gyermekeink kis műsorokkal, dalokkal, versekkel készültek a Télapónak és csillogó szemmel vették át tőle a piros-fehér sapkákat és a sok finomságot rejtő csomagokat. A fehér szakállas Mikulásnak minden gyermekhez volt néhány kedves szava, talán ezért lehet, hogy még a legapróbbak is bátran sétáltak oda hozzá.
Délután még egy kis zenés bábelőadással is készültünk ovisainknak, melyet a Portéka társulat előadásában tekinthettek meg.

Oldalak

Pinizsi | Horváth | Zoltán

Zlonta Design

Copyright © 2012. All Rights Reserved.